Kjøp billett

Program | Billetter | Praktisk info | Hjem

Praktisk informasjon

En festival for hele familien

Popvenstre er et familievennlig arrangement. Barnescenen fungerer som barnas område med eget barneprogram og aktiviteter fra kl 12.00 - 17.00. Her blir det flere innslag og show som passer for barn. Her finner du også et eget telt med stellebord og barnevognparkeringsplass. Barn under 12 år kommer inn gratis på festivalen.

Mat og drikke

På festivalområdet finner du flere ulike matstasjoner:

Sikkerhet

For å sikre en trygg og trivelig festival vil det være uniformerte vektere til stede. Vi har også eget frivillig publikumsvertskap som du kan spørre om hjelp. For alle andre spørsmål ber vi deg henvende deg i infoboden eller spørre noen med Popvenstre-tskjorte.

Alle som skal inn på området må gjennom sikkerhetskontroll, og utstyres med festivalarmbånd. Er du over 18 år får du grønt bånd, er du under 18 får du rødt bånd.

Det er ikke tillatt med sykkel inne på festivalen. Kommer du med sykkel anbefaler vi deg å parkere den ved en av de offentlige sykkelparkeringene på vulkan-området. Det er heller ikke tillatt å ta med paraplyer, termoser og liknende inn på festivalområdet. Tomme vannflasker er tillat.

Norsk Folkehjelp har personale til stede hvis uhellet skulle være ute.

Finn fram på området

Kart over området

Veibeskrivelse

Den enkleste måten å komme seg til Kubaparken fra Oslo S er ved å ta 54-bussen (retning Kjelsås) eller 34-bussen (retning Tåsen) til Telthusbakken.

Frivillig?

Vil du være frivillig på festivalen? Her finner du mer mer informasjon og skjema for registrering.

Presseakkreditering

Pressen kan søke om om akkreditering ved å henvende seg til presseansvarlig Iver Aastebøl på iver@roedt.no

Popvenstre i Kubaparken

Kjøp billetter

Kjøp billett før det blir utsolgt!